Vragen? Stel ze via het formulier.

Heeft u vragen of suggesties over onze producten? Vul dan onderstaand formulier in en wij zullen hier zo spoedig mogelijk antwoord op geven.

Contactformulier

Contact

Op maat gemaakt

Bent u op zoek naar een custom-vorm chocolade. Of wilt u de chocolade verpakt in een gepersonaliseerde wikkel? Wij hebben een aparte website voor onze maatwerk producten. U kunt op de website een offerte aanvragen. Eventueel mag u ook natuurlijk rechtstreeks een e-mail sturen naar info@logoreep.nl of bellen via het telefoonnummer: 08 500 755 56

Maatwerk chocolade

Wij ontwerpen, ontwikkelen en realiseren de chocolade mallen zelf. Dat wil zeggen dat wij een enorme vrijheid hebben in de mogelijkheden die we aan kunnen bieden.

Gepersonaliseerde verpakking

Onze vormgevers helpen u graag verder. Wij ontwerpen voor u een verpakking / wikkel of print voor op de chocolade geheel kosteloos. De overige kosten voor het maken van de verpakking en/of wikkel kunt u opvragen via www.logoreep.nl

Eigen smaak bepalen

Maatwerk zou het niet mogen heten als u zelf niet uw eigen smaak kon bepalen. Uiteraard kan dit wel vanaf een bepaalde oplage in overleg. Maar wij staan open om een unieke bonbon-vulling voor u te bereiden of de chocolade te voorzien van de gewenste ingrediënten. Onze chocolatiers adviseren u graag.

Bekijk ons werk en de mogelijkheden